I huvudet på Mli

Snabbuppdatering

Kategori: Resor

I torsdags klippte jag av mig håret och for till Sthlm. Landade sent på kvällen och gick på svensexa =)
På fredag bar det av in till stan och ut på Hötorget där vi möttes upp inför möhippan. Sammanfattar det med den sista smörjelsen - vin o bröd i massor! (och annat gott också såklart =)
På lördag hann vi träffa Jack och Ari inne i stan och äta brunch, sen bar det av hem till Kim och göra sig i ordning för bröllop. Köpte ett par fina skor på vägen hem dessutom =) impulsköp!
Kom till kyrkan lagom till fyra och Nadira och Niklas blev gifta =) Sen bar det av till bröllopsfesten som startade med god mat och avslutades med dans o häng i baren. Riktigt trevligt =)
Söndag lunchade vi med brudparet och deras familjer och sen gick vi på aquatica och kollade på hajar och sjöstjärnor =) Sen for vi hem och packade och hann träffa Kim ca en kvart på hela helgen =P han hade haft det bra på peace and love...
Var hemma i Lule igen vid 22.30 och idag har jag jobbat hela dan. Men ringde och frågade om det gick bra att jag tar en semesterdag imorn och det gick det så imorn blir det chill på stranden och sola! Najs!

Lägger upp bilder sen. Ha de!
Kommentera inlägget här: