I huvudet på Mli

ISE05

Kategori: Luleå

Det är jag det! Har äntligen fått ett användarnamn så jag kommer in på kommundatorn =)
Idag har jag varit på en superfin promenad. Det var så himla vackra skymningsfärger på himlen och det blev ju inte sämre när de speglades i det iskalla blå vattnet. Extra fint blev det när man hade skymningen i ryggen och gick förbi en björk och det sista ljuset la sig som ett orange sken på björkstammen, mot det mörkblå vattnet i bakgrunden... det kallar jag en fin kontrast... Önskar åter igen att jag hade haft en bra kamera plus att jag hade varit bra på att fota =) Fy tusan så fint vi har det här i Luleå om man uppskattar de små tingen =)
Jag och Jocke har vart och handlat. Vi hittade nån jättelustig grönsak som vi aldrig har sett förr! Romanesco broccoli heter den visst och så här ser den ut =)
Tänkte göra nåt kul med den på lördag.. =) Halloween i helgen. Tänkte köpa en pumpa eller två men de var slut! Och röda karamellfärgen var också slut =( Får prova igen imorn. Tycker det är kul att göra pumpafejs, plus att det blir så mysigt när man får tända dem =) Är nog lite barnslig men jag gillar halloween då man får klä ut sig, stöka till det hemma och skrämmas och busa ;)
Hittade förresten min gamle vän mexikanen på facebook här om dan =) Helt plötsligt poppade hans namn upp i min hjärna och lyckligtvis satt jag vid datorn och provade genast söka - och fann honom direkt! Kul! Det var typ fem år sen vi hördes sist. Ska bli intressant att höra vad han har haft för sig =)