I huvudet på Mli

Jetski weekend

Kategori: Livet är en fest

I fredags var jag och Ola och hämtade vår nya jetski i Piteå. Alldeles grön å fin å rymdes perfekt i Olas brors skåpbil :)


Sedan turnérade vi vidare mot Luleå och Västmark där vi parkerade våran touringbuss och sov över hos syrran och Rickard på hotell Västmarksgården :)


När vi kom dit på fredagen var det redan ganska sent så vi lät jetskin stå kvar i bilen, men grabbarna på gården passade på att visa upp sina fyrhjulingar och ett nytt sätt att harva ängarna ;)


På lördagen vaknade vi kring 10 och fick en riktig dunderfrukost på hotellet ;) Glömde tyvärr ta bilder både på frukosten och det fina vädret vi hade på förmiddagen när vi gav oss ut och sjösatte jetskin!


Lite bilder blev det iallafall på eftermiddagen då vi åter igen gick ner till sjön och tvingade lillebror att ta sig en tur på jetskin. Även han tyckte det var kul trots kylan :)


Som ni ser var det lite kallare vid det här tillfället! Brr!
Efter kvällsåket fanns i alla fall en varm bastu att söka skydd i hos lillebror och Linnéa. Grabbarna fick i sig någon värmande bärs. Efter det drog de iväg ut i skogen och kom inte hem förrän långt in på småtimmarna. Såhär fina var de när de kom hem:


Nya kläder och leriga från topp till tå ;) Visst ser de smarta ut? ;D
Vad de hade roat sig med finns kanske en del film- och bildbevis på men jag tror det får vara osagt ;)
Kommentera inlägget här: