Blundar

Verkligheten där ute. Den är ibland hård och kall. Värre än jag klarar av ikväll. Allt mer ofta nu för tiden.

Vill bara gömma mig under täcket och lyssna till dina andetag. Du får tillochmed snarka om du måste. Bara du finns där. Bara din varma mjuka hud mot min och dina andetag som kittlar mig i nacken. I mina tankar finns du där men inte i den kalla hårda verkligheten. Så jag blundar och drömmer mig bort ett tag.

Vill inte se

Önskar att du kunde höra av dig. Bara svara på mina sms. Bara vara lite intresserad igen. Vad hände? Vad gjorde jag fel? Var det så hemskt det vi gjorde den där kvällen? Jag känner mig lurad. Jag har verkligen trillat dit för dig. Du är allt jag kan tänka på. Emil Emil Emil. Vill inte se att du inte är intresserad.

Gå ut eller gå ute?

Jag gjorde iaf det senare. Gick fasen över bron. Jag är knäpp. Sen gick jag och köpte mig en cigarr. Jag som inte ens röker. Jag är nog lite out of my mind. Ni vet ibland gör man vad som helst för att bara få en skymt av nån. Jag känner igen det så himla väl. Precis såhär höll jag på för tio år sedan på gymansiet. Spana efter en vit mercedes. Löjligt likt. Precis såhär kändes det i bröstkorgen och precis såhär väl visste jag att vad jag än gör så förändrar det inte hur han känner. Det är jag som måste ändra mig och komma över det.

RSS 2.0