I huvudet på Mli

Cannabis..?

För nåt år sen var det ju skriverier om att kommunen hade haschplantor i blomrabatterna, när det i själva verket bara var Cleome. Men nu verkar det vara på riktigt. Så idag har jag och Jenny skördat. Flera säckar med Cannabis har vi dragit upp ur rabatterna på Flora. Hur stark den är har jag ingen aning om, men den lär väl vara rätt harmlös.
Cannabis och Cleome (ej bilder från stan)

Årets första dopp

Jag vet att jag är lite efter alla andra... men idag doppade jag mig äntligen! Och det var inte ens skönt =P Vi badade bland sjögräs och bildäck. Sånt är livet när man bor i stan och inte vill ligga mitt i smeten på udden! =)
Helgens festande orkar jag knappt nämna. Singstar, ölspel och utgång som vanligt =) Det enda ovanliga som hände var att syrran var ute på färjan i fredags vilket var kul! På lördan gick jag och Jack för ovanlighetens skull nån annanstans än färjan, nämligen till grace och bryggeriet.. men det var ingen hit. Så i fortsättningen blir det nog färjan eller inget alls =P Kul att du också gillade det systeryster =)
By the way så hade inte IPoden blivit förstörd, utan bara urladdad. Så nu när jag har laddat den igen så funkar den.. Hrrmm... I guess i had a blonde moment there. Eller så ville jag kanske bara undermedvetet ha en anledning att sukta efter en IPhone istället ;)
Natti

IPodlös

Idag vattnade jag på flora, och hade laddat IPoden med massa "ny" musik Jättemysigt! Jättebra låtar och jättefint väder. Men vad jag inte märkte var att slangen droppade lite rakt ner i min ficka där jag hade min kära IPod. Så lagom till lunch dog den =( Fick inte igång den. Provade igen vid tvåfikat men inget svar fortfarande. Lät den ligga i min cykelkorg på fikat och självklart så var det nån som skulle spruta med slangen där också, och självklart prickade han min cykelkorg. Så den blev blöt igen. Jag tror det är ganska kört för min stackas IPod. =( Ett tecken från ovan att jag ska köpa en IPhone istället kanske?
Efter jobbet har jag grävt i min egen trädgård. Det ska ju ner en fontän där i sommar har jag tänkt!
Är sugen på att gå ut imorn.
Orkar inte skriva!