I huvudet på Mli

Glöm inte...

Glöm inte att det finns en smidig sida som heter bloglovin’ med vilken man lätt kan bevaka sina favoritbloggar. Klicka på länken nedan och lägg till dina favoriter snabbt och enkelt! :) Tips för den som följer många bloggar och vill spara lite tid!

 

bloglovin

GuitarHero

Igår körde vi GuitarHero här i Håby.

Det har ju flyttat in en tjej som läser andra året på ungefär samma utbildning som jag går nu. Hennes kompis kom hit med sin PS2 och så körde vi Guitarhero tills fingrarna blödde! Det är så kul, jag får verkligen en adrenalinkick av det där spelet. Blir helt skakis :)

 

 

Var dessutom duktig och drack bara en öl och en halv martini. Mår kanon idag. Skönt :)

No work =(

Fick äntligen fingrarna ur arslet i fredags och skickade iväg min ansökan om jobb här nere vid macken. Idag ringde chefen upp och frågade lite om mig och sa att de faktiskt behöver folk nu, men de ska kunna jobba under sommaren. Och jag förklarade då att jag kommer åka hem på LIA i april och vara borta ett halvår, och komma tillbaka i november. Då sa han att då var jag tyvärr inte intressant just nu. Jag sa att jag förstår och att jag skickar en ansökan igen när jag kommer tillbaks i höst och är här ett halvår. Det tyckte han lät bra.

 

Synd. Det hade varit så bra att ha något att göra redan nu! Men men, så är ju läget och det kändes ändå rätt att säga som det är =/