I huvudet på Mli

Sista dagen =)

Riktigt trevligt med sista dan faktiskt =) Detta borde man göra oftare ;)
Måste dock åka dit igen imorn och HANDLA! Sista dan jag får personalrabatt.. Skönt att vara ledig varje helg i ett år nu! ...Asså shit vad skönt =) kan knappt tro det är sant =)
Hade en mysig sushikväll med Jack, Madde, Annie, Uffe och Jocke nu på kvällskvisten också, riktigt gott blev det =) Tack för sällskapet och alla presenter =) Ni är så gulliga =) och Jack is tha supersushichef! ;D ...nu har jag ju fått se ungefär hur man gör också, kanske kan prova göra sushi åt Jocke nån dag! Han skulle nog svimma av förvåning =)
Tusen tack för maten, godiset och buketten Jack!
Tack Annie för karamellblomman! =) supersöt! =)
Tack Madde o Benny för den fina buketten =) Har sällan haft såhär många buketter i mitt hem =) Ska lägga upp lite bilder imorn =)
Tack Akmal för lunchen och blommorna =)
Tack Therese, Surin, Camilla, Linda och Laila för presentkorten, de kan behövas nu när personalrabatten försvinner ;P
Tack Uffe för vinet =)
Tack Maria för besöket och kramen! =) Synd att du inte kunde komma ikväll..
Måste ju även citera Uffes härliga citat: "Det är dyrt med tekokare, kaffebryggare och bröst..." när han skulle säga brödrost hahaha =)
TACK FÖR MIG VÄXTRIKET ;D

Han friade - jag sa nej

Dagen började bra för jag drömde om Jocke och sen vaknade jag av att han väckte mig med pussar och kramar innan han gick på jobbet precis sådär som jag gillar =) Finns det nät bättre sätt att vakna på? =)
Sen fortsatte dagen bra, vet inte varför jag var på så bra humör idag men det behövdes! Har varit så sur och less på sistone.
Åter till rubriken kanske - såklart svarade jag nej tack. För det var ju inte Jocke som frågade =P Darn! Näe, istället var det nån liten moppekille. Jajja man kan ju inte hjälpa att man blev lite smickrad ändå. Haha!
Jag och Jack har gått en mil idag och det känns ju underbart =) Ont i benen... Vi kollade in alla lyxiga hus på bergnäset och fantiserade om en massa konstiga saker haha =) trevligt värre iaf =)
Fick min Allt om Trädgård tidning idag + att jag fick mina Mary Kay produkter också, najs najs! Ska snart gå och dra igenom kvällsproceduren hehe =) Värsta lyxiga produkterna, det kommer kännas som om man går på Spa hela veckan =) och jag älskar ju spa!
Sista dan på jobbet imorn, woho! Ska göra sushi med Jack på kvällen, nån som är sugen? Ring isåfall! =) Kanske räcker åt dig med =)
Bra dag idag - som avslutades med en mysig tekopp i solnedgången med Jack och sen en god pasta med Jocke nu när jag kom hem =) Nu blir det spa och sen blir det MYS med Jocke =)) Natti!

Dan före dan före sista dan!

Känns som nedräkning innan julafton!
Idag var en lugn dag på jobbet. Allt känns som vanligt mycket mer organiserat när Jack finns i butiken. Du är en klippa Jackkyboy! Så när Jack bestämde sig för att gå hem tidigt bestämde jag mig också för att gå hem tidigt. Det kändes precis som jag trodde det skulle göra igår, mycket bättre.
Var och hälsade på farmor en sväng med pappa. Hon såg väldigt trött ut lilla gumman. Tråkigt att man måste bli gammal... Fast man får väl försöka se det positivt och tänka på så mycket hon har hunnit vara med om. Hon har ju haft en långt liv och tillochmed hunnit bli gammelfarmor på senare dagar. Och hon har ju varit så klar i knoppen också hela tiden jämfört med många andra gamla människor. Säkert har hon bättre koll än mig på vad som händer i Västmark till exempel. Hoppas hon blir bättre snart, men man vet ju aldrig vad hennes lilla kropp orkar med.
Kram på dig kära lilla farmor, krya på dig.
Snart ska jag på kalligafikurs. Sista kvällen. Tycker det har varit roligt. Synd att jag har varit så dålig på att träna mellan tillfällena bara. Ska gå och skriva några bokstäver nu innan det är dags att gå.