I huvudet på Mli

The dressing problem

Hehe. Jag har blivit lite skadad av min OnePiece. Ursäkta tjatet om denna underbara sparkdräkt men den är fasen underskattad! :D
Vet inte ens vad jag ska ta på mig när jag inte kan ha på mig den. Kolla bara vad jag tog på mig när jag skulle ut på promenad!? HAHA. Inte bra nånstans, varken snyggt, skönt eller funktionellt =)


Nej nog är livet i OnePiece a piece of cake istället ;D

Whiplash???

Uj uj uj. Jag var på fest i lördags i Uddevalla. Gick lite vilt till där ett tag och vi busade lite väl mycket vilket resulterade i att jag blev tappad i golvet. Handlöst med huvet först! Blev lite chockad en stund men glömde det ganska fort och fortsatte glatt festa haha. Men igårkväll kändes det i nacken och idag med. Hoppas det bara är någon sträckning och inte en whiplashskada. Hade ju varit aningen bittert att skada nacken för livet i fyllan.

Det man INTE vill ha

Det kan vara jättesvårt att fokusera på en sak på rätt sätt. Det första steget till att få något man vill ha, är att fokusera på det. Skapa sig en dröm. Forma det i sitt huvud tills det är så verkligt att du nästan kan ta på det, då är det nära. Vet man vad man vill så har man kommit en bra bit på väg, det är inte ens alla som kommit så långt! Ofta leder det här fokuserandet på vad man vill ha parallellt till att man fokuserar på vad man INTE vill ha. Och i och med att man fokuserar på det man INTE vill, så är det det man får uppleva. Det är jättesvårt att inte omedvetet tänka på vad man inte vill ha när man tänker på vad man vill ha.

Lyckas vi släppa tanken helt och hållet för en stund, kan det leda till att det vi VILL ha får möjlighet att träda in i våra liv. För när vi inte tänker på något alls sänder vi iaf inte ut något motstånd eller några omedvetna tankar på det vi inte vill ha. Universum jobbar hårt för att ge oss det vi vill ha, när vi är redo att ta emot det - när inga negativa känslor eller tankar blockerar.


Kanske låter flummigt och konstigt men jag tror stenhårt på det. Det visar sig så tydligt ibland att jag bara inte kan tro något annat.