I huvudet på Mli

Botaniska trädgården i Göteborg

Studiebesök hade vi på schemat idag. Vi begav oss iväg mot Göteborg direkt på morgonen. Jag sov mig dit kan man säga. Men väl där piggnade man till och njöt av upplevelsen! Herregud vad fint det var! Jag tycker verkligen om att strosa runt i trädgårdar. Inte blev det sämre av att ha lärare med sig också som kunde berätta saker till höger och vänster så fort man undrade över nåt. Det var verkligen en bra dag! Kul att vi får göra sånt här i skolan =)Det här området, "En hyllning till Linné", var det som imponerade på mig allra mest. Fruktansvärt vackert och inspirerande. Älskar den runda fontänen, mossön, vattenporlet över de vackra naturstenarna, grästuvorna... ALLT =)
Världsmästare i trädgård, det ni =)

Lite andra pics kommer här... =)
Laundry and treats

Har varit duktig och tvättat idag. Tyckte det passade bra när det är sol och blåsigt ute. Kläderna blir så mysiga när de får hänga ute och torka. Borde kanske ha passat på att vara ute idag men jag har hållit mig på rummet eftersom det kändes som att jag höll på att bli förkyld igår. Bättre att vara inne en dag för mycket och bli frisk än att fara iväg på nån tripp och bli ännu värre tänkte jag.
Nu känner jag mig då bra och funderar på att gå ner till macken och se om de har nåt flottigt att bjuda på. Skulle verkligen vela ha ett friscomål utan lök idag! Nästan så att det hade varit värt en tripp till MAX i Trollhättan.. hehe =) Kan ni fatta att man ska behöva fara så långt för att komma till ett MAX här nere?? Helt galet =P

Kraft och kräftlös

Jag önskar verkligen jag var hemma i Lule idag för där ska de ha kräftskiva. Jocke har ringt och efterlyst pictionary och det är ju så himla skoj att spela. Speciellt efter en och annan snapsvisa =) Fick vara lite långväga mellanhand eftersom spelet var hos Jenny sen vi hade det i somras...Jag har inte gjort ett skvatt idag här i Håby. Var ut med Moneypenny en liten sväng kring två men sen har jag bara legat och slöat. När Eric kom hem hade han med ett stort lass ormar och nån skorpion dessutom. Hoppas ju att ingen rymmer eftersom jag har världens glipa under dörrn som är perfekt för såna otyg att ta sig in genom! =P

Har rinniga ögon och är täpp i näsan. Det lutar åt att bli förkyld. Hoppas det går över fort. Nästa helg ska jag vara frisk som en nötkärna, då kommer ju min Jocke! =) Längtar!