I huvudet på Mli

Körprovet

Manövreringen gick helt okej även fast jag fick köra en MC som jag bara kört några timmar dagen innan (det är jag riktigt glad och stolt över) och jag fick gå vidare till stadskörningen.. men där tog det tyvärr stopp. Blev inget MC-körkort för mig idag =(

Behöver öva mer på att planera min körning och visa tidigare med placering och visare vart jag är på väg och ha mer uppsikt både bakåt å framåt å åt sidorna. Verkar ju inte helt omöjligt att lära sig. Det är ju för min egen och alla andras skull som de är hårda så det är väl bra egentligen, även om det just nu känns mest surt.

Aldrig kul när ens bästa inte räcker till, men till skillnad från vissa andra saker här i livet så får man ju faktiskt fler chanser att köra upp för motorcykel. Det är inte helt kört! Har fortfarande chansen att bättra mig och den ska jag ta :) men nu lägger jag in skinnstället i garderoben ett par dagar, orkar inte ens se den där förbajjade övningskörningsskylten just nu!

Late nights

Kom just in efter att ha varit och nött med hojen med stackars Richard som har en ÄNGELS TÅLAMOD verkligen. Kändes hopplöst där ett tag men det går bättre och bättre iaf! Får jag öva några kvällar till så ska det nog gå vägen det här ;)

Back2Basics

Var på workshop med MK idag. Och som vanligt efter en sån här träff så har jag the Mary Kay enthusiasm all over me för ett tag :)