I huvudet på Mli

ISE05

Det är jag det! Har äntligen fått ett användarnamn så jag kommer in på kommundatorn =)
Idag har jag varit på en superfin promenad. Det var så himla vackra skymningsfärger på himlen och det blev ju inte sämre när de speglades i det iskalla blå vattnet. Extra fint blev det när man hade skymningen i ryggen och gick förbi en björk och det sista ljuset la sig som ett orange sken på björkstammen, mot det mörkblå vattnet i bakgrunden... det kallar jag en fin kontrast... Önskar åter igen att jag hade haft en bra kamera plus att jag hade varit bra på att fota =) Fy tusan så fint vi har det här i Luleå om man uppskattar de små tingen =)
Jag och Jocke har vart och handlat. Vi hittade nån jättelustig grönsak som vi aldrig har sett förr! Romanesco broccoli heter den visst och så här ser den ut =)
Tänkte göra nåt kul med den på lördag.. =) Halloween i helgen. Tänkte köpa en pumpa eller två men de var slut! Och röda karamellfärgen var också slut =( Får prova igen imorn. Tycker det är kul att göra pumpafejs, plus att det blir så mysigt när man får tända dem =) Är nog lite barnslig men jag gillar halloween då man får klä ut sig, stöka till det hemma och skrämmas och busa ;)
Hittade förresten min gamle vän mexikanen på facebook här om dan =) Helt plötsligt poppade hans namn upp i min hjärna och lyckligtvis satt jag vid datorn och provade genast söka - och fann honom direkt! Kul! Det var typ fem år sen vi hördes sist. Ska bli intressant att höra vad han har haft för sig =)

Bögar och bönder

Oj vad skoj det var igår, från början till slut =) Kvällen började med Jacks goda sushi och vårrullar, sen slog vi igång singstar och sjöng oss hesa. Efter ett tag kom syrran och efter henne kom det ett igäng med bönder! När Eve först sa att det skulle komma några bönder så var jag lite skeptisk. Bonde för mig = min pappa! ;P I min hjärna finns det ingen ny generation av bönder, men det gör det ju i verkligheten. Inte ens min kära syster kan ändra på det trots att hon är dagens bonde =) Jaa, värsta kulturkrocken blev det då hemma hos mig, när bönder och bögar hamnade på samma fest! =) Riktigt lyckat var det!
Vid tolv började vi göra oss redo för att gå vidare och när några av bönderna hade gått och den sista skulle ta på sig sina skor så visade det sig att nån hade tagit fel skor! Haha, så han fick snällt klämma in sina fötter i det skopar som fanns kvar! =) Stackarn, hoppas hans skor kom tillrätta till slut. Väl framme på Cleo var det faktiskt kul igen! Tänka sig, kul på Cleo två dagar i rad... Det måste vara rekord ;P hehe! Riktigt kul att syrran och Jenny var med =) Det måste vi göra om oftare!
Idag var en lugn dag, vaknade 13.30 och fick till min stora glädje ställa tillbaka klockan så att kloockan bara var 12.30! Skönt att inte ha sovit bort hela dan =) Jocke och jag åt vårrullar och sushi både till lunch och middag och det finns fortfarande kvar hur mycket som helst. Blir nog lunch och middag imorn också! Bara jag inte föräter mig =) Nu ska jag gå och se på en film som Jocke köpte: Vacancy. Hoppas den är läskig =)

Sliten

God morgon solstrålar, hoppas ni är piggare än mig.
Blev ganska mycket alkohol igår. Cocktails på Invit i goda vänners sällskap, lite a´la Sex and the city som var temat. Sen gck vi vidare till Cleo och där var det faktiskt bra med folk för ovanlighetens skull. Märktes att det var lönehelg. Och DJ'n spelade t.o.m. några låtar som jag gillade! Det är ju inte varje dag =)
Ikväll blir det Sushikväll här hos mig. Jack ska komma och laga. Ska bli så gott så gott.