I huvudet på Mli

Vallmo

Åh my, jag fick ett nr av "Allt om trädgård" när jag kom hem idag, och de har så fina reportage om Allium och Vallmo att jag bara vill ha dem NU NU NU! =) Har ju satt en massa Allium förra året då de var min favoritblomma och det är den nog fortfarande, men nu är jag Vallmofrälst i år ;) Fast jag satte ju inga Vallmo förra året, så jag får ta och fundera ut nåt bra ställe för dem i år. Det är nog det enda nya jag ska sätta ner i min trädågrd i år, förutom nån ny klätterställning eftersom min portal som jag hade rostade och föll ihop i höstas.Btw, kolla vad bra min sockertoppsgran klarade sig trots att jag inte skyddade den nå alls i vinter! Knappt nå brun alls blev den =)Och kolla vad fint det är i Luleå. Underbart! =) Vad vi har det bra!

Duktig dag

Idag har jag varit duktig. Jobbat och varit på kostföreläsning, promenerat, tränat styrke och kört mindfulness. Känns bra :) Har gjort om lite i bloggen också fast blev less så nu får det vara ett tag... Snart är det valborg och Jenny bjöd med mig på grillfest. Sen är det ju bartömning på Stekhuset också. Kan nog bli en bra helg =) Nu blire badkaret och sen sängen!

Walk of life

Nu ska jag ta tag i mitt promenerande igen! Kanske kan få igång kondisen lagom till kretsloppet :P Jocke ska träna idag, jag hänger nog på! Har sagt det förut och jag säger det igen, dags att trimma upp sig för beach -09 :)