I huvudet på Mli

Födelsedagar

Eve fyllde ju år igår förresten. Synd att jag inte var hemma och fick gratta men det finns ju telefon. Kommer missa mammas födelsedag också. Det är verkligen en sån där period då alla fyller år. Undrar förresten om Henke på jobbet har blivit pappa nu? Heléne, har du nå info? =)


Let´s celebrate all the upcoming birthdays with a toast... ;)

Dagen idag

Vaknade ganska sent och ringde Marie och bestämde att vi skulle ses på Tantolund där flickorna skulle få leka i parken =) Jag kollade lite på internet hur man skulle ta sig dit men hittade bara en buss som gick halva vägen så jag bestämde mig för att gå! Det tog typ en timme! =P Sviiinkallt, jag som inte hade nån mössa eller scarf eller vantar... Men flickorna hade då inte lekt av sig än när jag kom så jag fick snabbt upp värmen =)

När vi hade lekt färdigt gick vi till ett bageri i närheten och åt och fikade. Glömde att kolla vad det hette men det var gott och billigt iaf! =) Kul att träffa Marie också och få nån att bolla Mary Kay konferensupplevelser med =) Flickorna fick ett litet sockerrus av marängerna och ville ut och leka igen. Vi skildes åt och jag gick typ 20 meter så hittade jag en T-bana och tänkte, wtf! Varför tog jag inte den här på väg hit också? =P Inte lätt att vara lantis i storstan! Men man lär sig väl...

Gick runt på stan ett tag och inhandlade lite inför resan och sen ringde jag Caisa. Vi bestämde oss att gå och fika nånstans men innan vi hade hittat nåt bra ställe hade vi hunnit bli ganska hungriga. När vi väl kom fram till Multi Kulti beställde vi varsin gulaschgryta. Varmt och gott i magen =) Caisa hade en del tips inför Thailandsresan, bl.a. att köpa stödstrumpor till flygresan, så det får jag fixa imorn. Tänkte även skicka iväg ett paket med kläder som jag inte behöver i Thailand till Luleå. Sen ska jag träffa Markus som erbjöd sig att skjutsa mig till Arlanda också, det blir ju perfekt =) Snart bär det av!

Tankar om Stockholm

Stockholm i mitt hjärta. Eller så inte. Jag tycker visserligen att det är kul att vara i Stockholm några dagar såhär, man jag tror inte jag skulle palla att bo här?

En stor fördel är ju närheten till allt. Om jag bodde här så skulle det ju vara mycket enklare att ta sig vidare ut i världen dessutom. Att det går bussar, spårvagnar och tunnelbanor jämt och ständigt är ju onekligen bekvämt. Man kan ta några öl och ändå ta sig hem snabbt, enkelt och billigt. Många vänner bor här. Skolorna finns här. Vackert är det i parkerna... Det är en rolig växtzon. Det finns så mycket folk!

Men det känns också kallt och grått, och lite ensamt. Kanske för att jag ÄR ensam ikväll :P men ändå.