I huvudet på Mli

If it makes you happyWhat can I say that hasn't already been said?

And why the hell am I so sad when all I do is things that are supposed to make me happy.

NOOOOO....!!!

Det var min tanke när vi drog av kapellet från MC'n idag och jag såg en vit rand på ena kåpan. NEEEJ EN REPA! Men det visade sig att det bara var lite kondenserat vatten som hade bildat en sträng. Så repan gick bort. PUH.

Jag har fått övingsköra idag. Rooligt. Jag gillar. Men fy vad det är mycket att tänka på. För mig känns det helt avigt med bromsen och kopplingen och växlingen och gasen. Ja, det är då inget som sitter där jag vill att det ska sitta! Så ibland resulterar det i att jag bromsar istället för kopplar och växlar istället för bromsar och gasar istället för växlar. Haha.

Körkortet som ett tag kändes inom räckhåll, sveper bort i horisonten med vinden och jag inser att jag kommer behöva mer tid på mig innan jag når dit. Nåja, den som väntar på nåt gott! Kul är det! =)


Gårdagens tidsfördriv...

Spökade ut mig lite igår med mina stackars lösögonfransar som jag sov med efter att ha varit dockan förra halloween :P De är inte så jättefina längre hehe. Å så ett blodrött läppstift och plötsligt så kände jag mig som en cirkusdirektör och körde skjortan o hatten å mouchen och allt :) Rött, svart å vitt is the shit.


Ett liknande infall hade jag ju för nåt år sen vilket resulterade i headern! En vit skjorta, svart hatt, stövlar och slips... Tidlöst, klassiskt, I like it! :)