I huvudet på Mli

Hackad

Idag har jag varit med om något nytt, jag har blivit hackad! Hackad och utlämnad nånstans på nätet. Har inte hittat listan själv men det gjorde visst nån random guy från Sthlm som bemödade sig att ringa upp mig och berätta att så var fallet. Läskigt när det blir sådär. Inte för att jag har speciellt mycket att dölja, jag delar ju frivilligt med mig av allt möjligt via blogg och tidigare via FB också. Lite obehagligt bara att nån i roar sig med att gå in på min FB som jag inaktiverat... vem vet vad han gjorde via min sida?

Och jag som är så lite ute i cyberrymden nuförtiden... råkar ut för en cyberbrottsling! :P
Det får en ju verkligen att fundera vaför man finns på nåtet överhuvudtaget...
Godnatt!

Ljusfestival i stan

Hoppas ni inte har missat att staden syns i nytt ljus den här veckan! Fram till på söndag kan ni se en häftig tredimensionell ljusshow projiceras på Muséets fasad. Dessutom finns ett antal ljuspunkter spridda över stan :)
Ut och njut!Ett litet smakprov från parkeringshuset bakom shopping som är inspirerat av Alice i underlandet.

Pistolskytte inomhus

Nu har jag varit på första skjutpasset inomhus. Fick prova lite luftpistol också innan lektionen började och det var ju inte så tokigt det heller =) Så om det skiter sig så kan man ju alltid övergå till det, som man inte ens behöver licens till. Men det är ungefär lika lockande som att ta lätt MC kort när man har chans att ta tung... =)