I huvudet på Mli

Elmia Park o golf
Mysigt! ALLT (växthus/redskapsbod/uteplats) i ett! =)Jackky, det här vore nåt för dig att vara med i! Floristtävling =)Ett mobilt hem som vi var in i... Husvagn har fått en ny betydelse.

Sen var det mest maskiner. Orkar inte skriva nåt. Är jättetrött. Har nästan bara ätit godis idag så blodsockret är väl på svajning och nu i en dal. Ska värma mig lite gulaschsoppa som chaffisarna bjuder på och invänta IDOL och sen ska jag packa lite för imorn åker jag hem! =)

Bygga mur

Vi började skoldagen med att fara på studiebesök med Jan och träffa några av hans kunder och se hur han gör när han tar emot en beställning och hur han beräknar en offert och lite annat. Det var kul =)
Sen kom vi till skolan vid lunch och efter lunchen så fick vi bygga en mur i sandlådan. Det var ett himla pillerjobb med allt underarbete men gör man det bara ordentligt från början så har man igen det sen! Det var typ dagens lektion.


Våran fina mur!


Vi högg lite sten också!

Jag är nog på hemvägen redan. Bara Elmia och en dag till i skolan sen åker jag hem till LULEÅ!

Räddaren i nöden - jag!

Hehe fick just agera tolk för lastbilschaffisen hade glömt nyckeln till rummet i lastbilen som hans kollega hade kört iväg med för lastning! Fick ringa hyresvärden som kom med extranyckel. Ja, det var väl dagens drama det!Glad to be of service! ;D