I huvudet på Mli

Syndens näste

Ja det är vad jag har roat mig med i helgen. Har bokstavligen varit på festen Syndens näste hos Madde och Benny på lördagen och resten av helgen har jag också syndat och varit lat och legat hemma och sett Sex and the city. Såg precis sista avsnittet. Och nu har Jocke laddat hem filmen åt mig så den blir det nog att kolla på imorn! Ciao

Hjärterum och stjärterum

I morse vaknade jag nio, härligt utvilad efter min SPA kväll igår. Gjorde frukost på sängen åt Jocke och mig, och vi såg lite Sex and the city medan vi åt. Gick en sväng på stan och köpte mig ett par benvärmare som jag redan älskar =) och en kjol som jag inte var lika förtjust i, den går jag tillbaks med imorn.

Jocke och hans pappa Ulf håller på och snickrar ute på gården. Belysningen till köket ska äntligen göras klart =) Jag passade på att sätta ner lite mer lökar nu när det var så fint väder. Nu längtar jag till våren så jag får se vars jag har satt ner vad, för det har jag redan hunnit glömma. Vet att det är mycket lila men även en del rött, rosa, vitt, blått, orange... Blir kul till våren när de dyker upp =)
Såna här roar jag mig med att döda så fort jag får chansen också. Liljebaggar. brukar hitta fyra stycken varje dag, men idag hittade jag SJU! Bara på den här bilden ser ni tre om ni kollar noga! Kolla vad de har ätit på mina liljor =(
Måste ta och gräva ner min sockertoppsgran också och packa in den lite så den klarar vintern... Det ska bli intressant att se vars den ska få plats! Det är ju fullt överallt nu med lökar, buskar, träd och över 50 olika perenner... på min lilla lilla yta. Puh. Och så kommer jag ju inte ihåg vars jag har satt ner lökarna riktigt heller. Förmodligen där jag har hittat nån liten tom jordplätt! =) Så det blir en utmaning. Sockertoppsgranen, krypenen och gullvivorna ska ju också rymmas... ojoj. Kan bli tufft!

SPA hemma

Skönt, ligger hemma i sängen och myser. Har satt upp nya supefina lila gardiner i sovrummet och ligger på mitt lila överkast. I hallen står mina nya fina skor och på sängen bredvid mig ligger en sex and the city skokartong med hela serien. Tänkte börja se idag men det blev ju lite sent.
Har nämligen haft SPA-kväll här hemma för mig själv. Allt från topp till tå har fått sig en liten genomkörning! Ansiktsmask och gurka på ögonen hade jag till och med =) Aah, så skönt. Jag har det bra jag!