I huvudet på Mli

Roadtrip eller ej

Det är frågan..
Jocke och Niklas ska bila ner till Stockholm med släp på torsdag för att hämta upp Jockes nya MC. Plus att Niklas ska på intervju. Funderar om jag ska orka följa med. Det blir ju kanske en halvtimma i Stockholm totalt, inte dirkt så man hinner göra nåt! SÅ kul är det ju inte att åka bil om jag tänker efter..!
Jag ska ju börja ett sundare liv, det tjatar jag väl om jämt =) Nu har jag inte ätit chips sen nyår iaf! Det är ju en början. Har även promenerat någon enstaka gång. :P Igår gjorde jag armhävningar som jag känner av idag och imorn tänker jag vara hurtig och cykla till jobbet om det inte är hemskt dåligt väder.. Fast dåligt väder är bara en dålig undanflykt egentligen. Det och dåliga cyklar är egentligen kodspråk för hur lat man är. Eller hur Jack!? =) Det vore ju något inför beach 2008 om jag hade självdisiplin nog att cykla till jobbet varje dag!
Måste lära mig hur man gör lite snyggare inlägg i den här bloggen nån dag också, kanske skulle göra det istället för att åka bil i helgen? =) den som lever får se..

Idag sa jag upp mig

Idag är en sån där dag då jag känner mig inspirerad till att göra nåt bättre av mitt liv. Man får ta det i ertapper helt enkelt bara.
Bestämde mig i förra veckan för att det var dags för mig att gå vidare från mitt nuvarande jobb (fast ironiskt nog så går jag "vidare" tillbaka till ett gammalt jobb)... hur som helst så känns det som det rätta att göra. Idag sa jag alltså upp mig. Nu slipper jag stå inne hela sommaren och packa in blommor åt andra - jag vill ju hellre vara den som packar upp och planterar ner de små liven =)
Jobbar månaden ut, sen får vi se om det blir nå mer jobb på Växtriket för min del. Börjar jobba åt Kommunen igen i början av juni, lagom till att sommarblommorna ska planteras =) Längtar redan!

Jackkys 20års fest

Blev en riktigt lyckad tillställning om ni frågar mig! Kul att träffa Vera som jag inte har sett sen hon slutade på Växtriket i julas. Roligt också att träffa alla på jobbet utanför jobbet! Blir ju inte så ofta... Jack bjöd iaf på smarrig smörgåstårta, vårrullar och bål i mängder tills alla var ganska fulla och glada =) och sen gick vi på Cleo och jag fick minsann betala in mig! De känner inte igen mig från Cherry längre =( fast det var ju över ett år sen jag jobbade där så det är ju inte så konstigt.. =P
Hur som helst så var det kul även på Cleo. Jack, Madde och jag dansade loss på Dogges dansgolv och förutom det så träffade jag många gamla kamrater, bl.a Frodo som har blivit glassbilschaufför och Joey som jag inte har pratat med på länge. Henrik och Sara G lär jag ju se mer av i sommar på parken =)
Bäckis var där och bjöd såklart in på efterfest - eller var det jag som bjöd in mig själv? =) Ibland känns det så, men Bäckis får en alltid att känna sig välkommen! =D Kul att Funcken, HP och Cujo också var på. Satt och diskuterade filmtolkningar och allt möjigt med Cujo ända tills först HP, sen Funcken och sist Bäckis somnade haha =) då var det läge att vingla hem med mina söndernötta dancingshoes =P
TACK alla som gjorde min kväll så bra =)