I huvudet på Mli

What's going on

Jag blev lite lätt skärrad häromdagen när jag aktiverade min facebook och snokade runt lite. Jag inser att jag har missat en hel del som händer i mina vänners liv. Har som inte insett hur mycket tid som har gått sedan jag hörde av mig till någon eller någon hörde av sig till mig. Men när jag snokade runt så blev det ganska glasklart att jag har varit eremit ganska länge. Ganska mycket har hunnit hända i folks liv, som inte jag vetat om. Jag har själv varit väldigt annonym på sistone så jag hoppas ingen känner sig sårad eller tror att jag inte vill veta av er för så är det verkligen inte.


 
Näpp dags för förändring. 2013 ska jag inte vara lika mycket eremit som jag har varit 2012 :P kanske tjuvstartar redan nu! 

iPhone

Har lämnat in min iPhone 4 på reparation för tredje gången idag. Yee! Har fått den utbytt två gånger. Hoppas det är tredje gången gillt :) Fast nu är jag ganska sugen på att uppgradera till en iPhone 5 istället. Har ju haft den här ganska länge nu :) 

Reliable lability

Jodå nog börjar jag också se ett mönster i mitt humör. Tänk att jag har gått runt hela livet och varit som jag är utan att förrän nu på senare år börja kunna se den stora bilden. Visst, man kan skoja om det men för mig är det nog faktiskt inget skämt. -"Har du PMS eller?"... svaret är ett rungande JA!