I huvudet på Mli

Tråkig dag

Känner mig både trött och rastlös på samma gång. Har varit duktig och både tvättat, plockat ur disken, tränat hemma, skottat snö och sen varit på promenad. Jocke lagade lite mat medan jag var ute så det var bara att sätta sig och äta när jag kom in... det var skönt. Kollade på lite familyguy med jocke och gick sen och badade badkar. Skönt det med. Men jag är ändå rastlös. Vet inte varför.
Idag är sista dagen som jag inte får äta godis, NÅGONSIN! Tänker ALDRIG mer avstå från godis p.g.a. något förbud. Det är inte min grej alls. Det funkade visserligen men det var hemskt! Jag begriper inte hur folk kan ha godisförbud om och om igen! En gång räckte då för mig, aldrig, aldrig mer.
Jag hade planerat värsta mysiga dagen idag med guitarhero, pepparkaksbak och glöggdrickande och så tänkte jag klä granen men Jocke vill bara kolla på familyguy, plus att vi glömde en sladd till guitarhero när han hämtade det igår hos Åsa och Simon. Och Jenny bakade ju pepparkakor igår och svarar inte när jag ringer henne nu, och så har jag ingen kavel... Fiasko. Jag kanske går och lägger mig och sover så att det blir imorgon fort så jag får äta mitt älskade godis.

Stockholm

Nu har jag bokat biljetter till mig och syrran så att vi kan åka till Stockholm i början av december =) Det ska bli så kul! Vi ska bo hos kusin Camilla och hennes karl Micke i deras nya hus i Bromma =) Passar ju bra att åka veckan efter lön så det kanske inte är LIKA mycket folk i butikerna när vi ska shoppa... fast det är klart, julhandeln kanske redan har börjat veckan innan lucia..? Vi får la se! Ska såklart hälsa på Jackky också =) ROLIGT!

Blivande nykterist?

Jag kan uppenbarligen inte hantera alkohol så bra, så jag funderar allvarligt på att lägga ner användandet totalt. Kanske blir mitt nyårslöfte. Vi får se =P Förra helgen brände jag nästan hål i altanen och nu förstörde jag mitt vita överkast. Ingen bra vecka.
Hur som helst så var det roligt i fredags den lilla stund jag minns. Jag gjorde massor av ostspett och köpte vin och gjorde mig fin och hade jättetrevligt med mig själv innan alla kom. Sen kom alla och jag började hälla upp vin, glas efter glas. Rött och vitt och mousserande rött och vitt igen... Mitt sista minne är att jag sitter på fotpallen och spelar pictionary, osten är slut, killarna leder och jag häller upp ett STORT glas vin... Nästa minne är när jag vaknar i min säng dagen efter. Helt sjukt. Kvällen som började så bra. =( Det var inte kul! Det är himla tur att man har vänner som stöttar en i svåra stunder och som känner igen sig och kan få en att skratta åt eländet... Skönt att man inte är ensam här i världen! =P